Konuyu Oyla:
4.Mehmet (Avcı) Hayatı SAMET OĞUR
|
09-14-2018, 09:57 AM
@sniper nasıl olmuş
09-14-2018, 11:17 AM
Ben tarihi sadece yazmay... öhm okumayı severim.
![]() Eğer yıkılmayan kalelere gereken özeni
göstermez iseniz, o kalelerin yıkılmaktan başka
çaresi olmayacaktır. - Burak TAYHAN
6 Aralık 2018, Perşembe. Saat: 22:03 itibariyle sitedeki aktif adminlik görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.
Bilgilendirme -> Görevimden neden ayrıldım?
Teşekkür verenler: Arsız-E
09-14-2018, 11:38 AM
Şaka maka, tarih ile alakalı sadece alternatif tarih videolarını seviyorum.
Şu aralar tarih kitaplarına sardım, aldığım kitaplar; Gençler için fotoğraflar ile NUTUK Barbaros Hayrettin'in Gelişi Petrol Savaşları Lale Devri Savaş Sanatı ![]() Eğer yıkılmayan kalelere gereken özeni
6 Aralık 2018, Perşembe. Saat: 22:03 itibariyle sitedeki aktif adminlik görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.
09-14-2018, 07:09 PM
(09-14-2018, 02:56 PM)sniper Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şaka maka, tarih ile alakalı sadece alternatif tarih videolarını seviyorum. Alternatif tarih nasıl oluyor?
09-14-2018, 09:35 PM
Youtube'ye yazarak bakabilirsin, kısaca açıklamak gerekirse durum şu adamlar "Olası bir üçüncü dünya savaşında ne olurdu, Osmanlı yıkılmasaydı ne olurdu" gibi videolar çekiyor... Bunlar daha önce yaşanmadığı, ve adamlar teori yürüttüğü için alternatif tarih oluyor.
Tamamen mabadından uydurup yapanlara da mapper demeyi tercih ediyorum. ![]() Eğer yıkılmayan kalelere gereken özeni
09-14-2018, 09:59 PM
(09-14-2018, 09:35 PM)sniper Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Youtube'ye yazarak bakabilirsin, kısaca açıklamak gerekirse durum şu adamlar "Olası bir üçüncü dünya savaşında ne olurdu, Osmanlı yıkılmasaydı ne olurdu" gibi videolar çekiyor... Bunlar daha önce yaşanmadığı, ve adamlar teori yürüttüğü için alternatif tarih oluyor. Teşekürler.
09-14-2018, 10:25 PM
İyi gidiyorsun böyle yapa yapa kendini geliştir ve tonguç gibi taktikler bul ve ilerle.
![]() Emre Altındağ
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi