@sniper @asi
@sniper @asi
SAMET OĞUR-LGS TEPKİ
|
@sniper @asi @sniper @asi
09-14-2018, 08:26 AM
ne diyeceğimi bulamadım
haklısın aslında, 93 ortalamalı arkadaş benimle aynı liseye girdi... Benim ortalamam; 65.70 Bi yandan da sebepsizce bir gülme geliyor, güzel olmuş tebrikler. ![]() Eğer yıkılmayan kalelere gereken özeni
göstermez iseniz, o kalelerin yıkılmaktan başka
çaresi olmayacaktır. - Burak TAYHAN
6 Aralık 2018, Perşembe. Saat: 22:03 itibariyle sitedeki aktif adminlik görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.
Bilgilendirme -> Görevimden neden ayrıldım?
Teşekkür verenler: Arsız-E
09-14-2018, 09:57 AM
(09-14-2018, 08:26 AM)sniper Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ne diyeceğimi bulamadım Tv kanllarınada attım. Bu arada @Asi adobe premier kullanmayı biliyorum ihtyaç olursa yardım ederim.
09-14-2018, 10:57 PM
09-15-2018, 07:24 AM
Tebrik ederim.
![]() ![]() Küçük bir not:
Ne ? değil, Ne? Noktalama işaretleri ayrı yazılmaz.
"Her Kelimenin Baş Harfi Büyük Olmaz." değil, "Her kelimenin baş harfi büyük olmaz."
"gine" değil, "yine".
Daha ekleyeceğim.
Türkçemizi düzgün kullanalım.
![]()
09-15-2018, 07:38 AM
09-15-2018, 11:23 AM
Üzücü gerçekten üzücü. Hiç kimse istemediği okula gitmek zorunda değil lakin liseyi bu kadar kafana takmana da gerek yok Samet. Başarılı olmak isteyen insan kendini tüm olumsuz şartlara rağmen geliştirir. Sen de kendini geliştir. Sistem bu. Maalesef.
![]() ![]() ![]() Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır...
MyBBOkulu Forum Kuralları MyBBOkulu Üyelik Çeşitleri Teşekkür verenler: Arsız-E
09-15-2018, 01:00 PM
(09-15-2018, 11:23 AM)ASi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üzücü gerçekten üzücü. Hiç kimse istemediği okula gitmek zorunda değil lakin liseyi bu kadar kafana takmana da gerek yok Samet. Başarılı olmak isteyen insan kendini tüm olumsuz şartlara rağmen geliştirir. Sen de kendini geliştir. Sistem bu. Maalesef. Teşekürler hocam, liseyi kafama takmakmıyorum zaten çünkü koyduğu hedefe istikrarlı adımlarla yürüyen bir insan başarıyı tatma mecburiyetindedir, başarıya giden yolda önüme çıkan çıkmaz sokaklar hiçbirzaman engel olamadı umuduma ama hayallerimi elimden almaya kimsenin hakkı yok. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|